PREDSTAVNICI URFD VALPOVŠTINE POSJETILI RIM

10. 5. 2017.

Nakon što su završili sve obračune i u rokovima predali GFI i PD obrasce knjigovođe su kao i svake godine krenule na put.

Dok su prošle godine u isto vrijeme bili u Amsterdamu ove godine su se uputili u Rim. Udruga računovođa i financijskih djelatnika Valpovštine u suradnji sa URFD Baranja Beli Manastir posjetila je Rim u razdoblju 27.04-01.05.2017. godine.

Bilo je sveukupno 44 člana udruge. Izletnici su u četiri dana mogli vidjeti Termini, Colosseum, Piazza Venezia, Piazza della Repubblica, trg Barberini, crkvu Santa Maria Maggiore i San Pietro in Vincoli gdje se nalazi grob Julija Klovića i Michelangelova skulptura Mojsija, razgledati srce starog Rima, slavoluk Septima Severa i Titusa, Via Sacra, Colosseo, Vatikan, baziliku sv. Petra sa Michelangelovom skulpturom Pieta, Palaču pravde do Piazze Populo. Zadnji dan prije polaska kući, rezerviran je bio za posjet Orvietu, srednjovjekovno mjesto na vrhu vulkanske stijene do koje se dolazi uspinjačom, posjet srednjovjekovnoj katedrali te izvor vode-bunar San Patrizio.

Na godinu URFD planira posjetiti Pariz.