Seminar o EU Programu cjeloživotnog obrazovanja Leonardo da Vinci

24. 1. 2012.

Poštovani članovi HUP-a,

Hrvatska udruga poslodavaca – Centar za europske pretpristupne procese organizira poludnevni seminar o EU Programu cjeloživotnog obrazovanja Leonardo da Vinci koji će se održati

27. siječnja od 9:00-13:00 h

u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Pavla Hatza 12, Zagreb

Cilj seminara je predstaviti mogućnosti i metodologiju sudjelovanja poduzetnika u EU Programu cjeloživotnog obrazovanja – Leonardo da Vinci namijenjenog poduzetnicima, odnosno razvoju konkurentnosti zaposlenih i poduzeća.

Na seminaru ćete dobiti sve praktične informacije o natječaju, sadržaju i izradi prijave aktualnog natječaja za poduzetnike u okviru Leonardo da Vinci programa – obzirom da se radi o programu kojim se poduzetnicima omogućava:

* povezivanje s kolegama iz zemalja članica EU kroz zajedničke projekte
* usvajanja znanja i vještina koja koriste poduzeća vaše djelatnosti
* povećanje kompetencija stručnjaka u poduzeću
* povećanje konkurentnosti na tržištu uz 100% financiranje projekta

Natječaj je otvoren do 03.02.2012, a prijavljuje se Agenciji za mobilnost i programe EU. Uz našu pomoć možete u kratkom roku svoju ideju pretvoriti u projekt te sudjelovati u Programu.

U privitku dostavljamo program rada i prijavnicu za sudjelovanje koju molimo da ispunite i vratite na dolje navedeni mail ili faks, najkasnije do 26. siječnja 2012.

Prijavnica za seminar
Program rada seminara 27.01.2012.

Sudjelovanje je besplatno, a zbog ograničenog broja sudionika, na seminar se mogu prijaviti do dvije osobe po organizaciji.

Kontakt informacije: Marija Kušić, Tel: 031/662-101 lokal 3, Mob: 098/208-888, E-mail: marija@arios.net

S poštovanjem!