SOCIJALNA POLITIKA RH U KONTEKSTU PRISTUPANJA EUROPSKOJ UNIJI

21. 10. 2011.

POZIV

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje i Hrvatski institut za lokalnu samoupravu, u okviru IPA projekta HERMES organiziraju konferenciju na temu:

SOCIJALNA POLITIKA RH U KONTEKSTU PRISTUPANJA EUROPSKOJ UNIJI

Ovo je treća u nizu od 5 tematskih konferencija koja ima za cilj informirati opću i stručnu javnost o perspektivama socijalne politike Republike Hrvatske u kontekstu članstva u Europskoj uniji kao i mogućnostima studiranja i zapošljavanja. Neke od tema koje će biti obuhvaćene su: Hrvatska socijalna politika i Europski socijalni model, Europski socijalni dijalog, Socijalno partnerstvo u RH, Sloboda kretanja radnika u EU i implikacije za hrvatske građane, te programi mobilnosti i zapošljavanje u institucijama Europske unije.

Konferencija će se održati 25. listopada 2011. u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije, Županijska 4 u Osijeku u vremenu od 10.00 do 17.00 sati.

Bilo bi nam iznimno drago da se odazovete i svojim sudjelovanjem doprinesete programu kvalitetnog informiranja u području socijalnih politika i mogućnostima zapošljavanja po ulasku Hrvatske u Europsku uniju.

HERMES Program Socijalna politika

Molimo Vas potvrdite svoj dolazak na e-mail hils@hils.hr.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti na telefone 221-840 (Ljerka Vučković, RRA) ili 637-000 (Danijela Bogdanović, HILS), te putem e-maila regija@obz.hr ili hils@hils.hr.

Uz pozdrav i poštovanje,

Dr.sc. Stjepan Ribić

Direktor RRA Slavonije i Baranje