URFD Valpovštine na 5. sajmu udruga grada Belišća

07. 4. 2014.

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Valpovštine sudjelovala je na Petom sajmu udruga grada Belišća koji je organizirao grad Belišće uz pomoć Udruga. Sajam je održan u subotu, 5. travnja 2014. godine na odmorištu “Drava” u Bistrincima. Sajam je oko 10 h službeno otvorila dogradonačelnica Ljerka Vučković.

Trideset Udruga s područja grada Belišća na Sajmu su se predstavile na svojim štandovima – raznim promotivnim materijalima, rukotvorinama i proizvodima, razmijenili iskustva te sudjelovali u brojnim rekreativnim i sportskim sadržajima kao što su vožnja Dravom, nogomet, odbojka, pikado, kartanje belota te tradicionalne igre potezanja konopca i skakanja u vreći. Za sve sudionike bio je osiguran besplatan ručak – grah.

Udruga računovođa i financijskih djelatnika Valpovštine predstavila se prigodnim letkom, te najavila 14. sportske igre računovođa i financijskih djelatnika koje će se održati 7. rujna 2014. godine u Belišću, a organizira ju URFD Valpovštine. URFD Valpovštine sudjelovala je i u kartanju belota, te osvojila 1. mjesto.