URFD VALPOVŠTINE NA STRUČNOM PUTOVANJU U STUBIČKIM TOPLICAMA

20. 11. 2015.

Članovi Udruga računovođa i financijskih djelatnika Valpovštine, Našice i Osijek bili su na jesenskom stručnom putovanju u Stubičkim Toplicama 13.-15. 11.20l5.godine. Računovođe i financijski djelatnici u sklopu izleta posjetili su Sajam knjiga i učila INTERLIBER u Zagrebu koji se tradicionalno održava na Zagrebačkom Velesajmu. Također, uživali su gledajući izložbu Leonardo da Vinci – genij i njegovi izumi.
Članovi udruga bili su smješteni u Hotelu ,,MATIJA GUBEC” u kojem je u petak navečer udruga RFD Osijek održala je 47. redovitu skupštinu. Ispred udruge računovođa i financijskih djelatnika Valpovštine na skupštini je sudjelovalo 5 članova udruge, među kojima su bili i predsjednica URFD-a Valpovštine Marija Kušić, te tajnik udruge Dragan Vidošić. Nakon skupštine, druženje je nastavljeno uz glazbeni program.
U subotu su računovođe i financijski djelatnici obišli novi muzej Krapinskog pračovjeka – Hušnjakovo koji je smješten nedaleko svjetski poznatog nalazišta krapinskih neandertalaca „Hušnjakovo“ s kojim čini jedinstvenu cjelinu za obilazak. Arhitektura predočava stanište pračovjeka – poluspilju, a njezin volumen, proporcije i pročelje proizišli su iz analize nekadašnjeg izgleda danas urušene krapinske poluspilje. Nedjelja je bila rezervirana za slobodni program i opuštanje.

Svake se godine organizira ovakvo jedno stručno putovanje na kojem se članovi udruga računovođa i financijskih djelatnika druže, izmjenjuju iskustva i nastavljaju svoje prijateljstvo.