Zapisnik sa sastanka Izvršnog odbora URFD Valpovštine

27. 9. 2011.

UDRUGA RAČUNOVOĐA I
FINANCIJSKIH DJELATNIKA
VALPOVŠTINE
Valpovo, 26.09.2011.

ZAPISNIK

sa sastanka Izvršnog odbora Udruge računovođa i financijskih djelatnika Valpovštine održanog dana 26.09.2011. (ponedjeljak) u prostorijama Općine Bizovac, Kralja Tomislava 89 sa početkom u 19,00 sati.
Prisutni: Marija Kušić, Zlatko Ivošević, Luka Zubčić, Dragan Vidošić, Ivica Majdenić, Mirko Novoselić i Marin Vuksanić.
Sastanak je otvorila predsjednica Udruge Marija Kušić i predložila slijedeći

DNEVNI RED:

1. Usvajanje zapisnika sa prošle sjednice;
2. Izvještaji:
– o posjetu manifestaciji Jesen u Baranji
– o 11. Sportskim igrama u Slavonskom Brodu
– o prisustvu radionici
– članstvo – povećanje u rujnu
– stručnom usavršavanju-seminar u Osijeku.
3. Organizacija posjeta Republici Mađarskoj-sajam vina Villany
4. Informacija o otvorenom profilu na Facebooku
5. Analiza prisutnosti članova Izvršnog odbora na sjednicama Izvršnog odbora
6. Razno.

Kako je dnevni red jednoglasno usvojen prešlo se na daljnji rad prema predloženom dnevnom redu.

Točka 1.

Nakon što je tajnik Udruge Dragan Vidošić pročitao zapisnik sa prošle sjednice isti je usvojen jednoglasno.

Točka 2.

Izvještaj o manifestaciji Jesen u Baranji podnio je Dragan Vidošić te rekao kako smo se pozivu Udruge Beli Manastir odazvali sa 12 naših članova te smo bili dobro ugošćeni i počašćeni sa njihove strane te je predloženo da i mi njih ugostimo kod nas na fišijadi koju organizira Turistička zajednica grada Valpova. Zlatko Ivošević je rekao da će on ispitati detalje organizacije i kako bi se naša Udruga mogla uključiti u organizaciju iste te pozvati svoje goste iz ostalih Udruga.
Izvještaj o sportskim igrama u Slavonskom Brodu podnio je Vidošić Dragan te rekao da odaziv nije bio najbolji, ali su ostvareni dobri rezultati osvojili smo dva druga mjesta i to u stolnom tenisu i povlačenju užeta. Na sportske igre smo išli osobnim automobilima i prisutno je bilo 13 članova naše Udruge.
Marija Kušić je rekla da je održana radionica o prekograničnoj suradnji sa Republikom Srbijom. Isto tako je navela da će stupiti u vezu sa Ekonomskim fakultetom i gospodinom Markovićem predsjednikom Udruge Osijek kako bi mogli dogovoriti suradnju. Isto tako očekujemo da se otvori natječaj za suradnju sa Republikom Mađarskom da dogovorimo suradnju.
Predsjednica Marija Kušić je iznijela da trenutno imamo 110 članova i da je to povećanje od 100 % u odnosu na prošlu godinu.
Isto tako je rekla da je održan seminar u Osijeku na temu o sprečavanju pranja novca te da nitko iz naše Udruge nije bio prisutan. Napomenula je da će organizirati radionicu o sprečavanju pranja novca za naše članove.

Točka 3.

U svezi posjeta Republici Mađarskoj Marija Kušić je rekla da su kontaktirane sve Udruge sa našeg područja. Odlazi se na jedan dan a polazak je 01.10.2011. godine (subota) u 13,00 sati. Prijevoz će biti osiguran ili autobusom ili osobnim automobilima zavisno od broja prijavljenih članova o čemu će članovi biti na vrijeme obaviješteni.

Točka 4.

Marija Kušić je rekla da je otvoren profil naše Udruge na Facebooku te svi članovi mogu biti prijetelji te mogu razmjenjivati informacije koje se tiču naše Udruge.

Točka 5.

Nakon rasprave ustanovili smo da neki članovi Izvršnog odbora ne dolaze na sastanke i da ćemo ih upozoriti kako bi to popravili u narednom razdoblju.

Točka 6.

Kako smo u svojim raspravama dotakli sve teme koje se tiču naše Udruge te pod ovom točkom nije bilo rasprave, Marija Kušić se zahvalila domaćinu Općini Bizovac što su nam omogućili prostor za održavanje sjednice.

Sastanak je završen u 20 sati i 30 minuta.

Tajnik: Predsjednik:
Dragan Vidošić Marija Kušić