Zapisnik sa sastanka URFD

04. 4. 2011.

Zapisnik sa sastanka Udruge računovođa održanog dana 09.03.2011. godine (srijeda) u prostorijama grada Belišća sa početkom u 18,00 sati. Prisutni: Marija Kušić, Dragan Vidošić, Marin Vuksanić, Luka Zubčić, Zlatko Ivošević, Jasna Stojaković, Milka Furlan, Trpimir Novaković, Ivica Majdenić i Mirko Novoselić te ispred Nadzornog odbora predsjednica NO Jadranka Krpan. Sastanak je otvorila predsjednica Udruge Marija Kušić pozdravila sve prisutne, zahvalila se na odazivu te predložila slijedeći:

DNEVNI RED:

1. Izvještaj o održanoj Izbornoj godišnjoj SkupštinI;
2. Program rada za ožujak 2011. godine;
3. Delegiranje predstavnika za skupštine Našice i Požega;
4. Razno.

Točka 1.

Izvještaj o održanoj Izbornoj Skupštini podnio je tajnik Dragan Vidošić i između ostalog zahvalio svim sponzorima koji su nam pomogli da pokrijemo troškove naše Skupštine. Marija Kušić je rekla da se članarina koju smo uplatili odnosi na 2011. godinu te da članarinu za ovu godinu plaćaju samo novi članovi koji pristupe našoj udruzi.

Točka 2.

Prijedlog programa rada za ožujak 2011. godine predložila je Marija Kušić kako slijedi:

1. Nabava informatičke opreme – kako naša Udruga nema informatičku opremu bez koje ne možemo funkcionirati Marija Kušić je u dogovoru sa Hrvatskom zajednicom računovođa Zagreb dogovorila kupnju prijenosnog računala i štampača koji će biti na raspolaganju našoj udruzi kako bi mogli što bolje komunicirati i riješavati naše svakodnevne zadatke.

2. Izrada WEB stranice Udruge – Marija Kušić je rekla da ima osobu koja će izraditi našu WEB stranicu te da ćemo ubuduće snositi samo troškove održavanja stranice.

3. Suradnja sa srednjom školom Valpovo – M. Kušić je rekla da je stupila u vezu sa tajnikom srednje škole Valpovo te predložila suradnju u vidu nagrađivanja učenika koji postižu vrhunske rezultate na području računovodstvene struke. Dogovoreno je da će na dogovor u srednju školu otići Marija Kušić i Jasna Stojaković te dogovoriti daljnju suradnju sa profesoricom Tatjanom Andraković koja je član našeg Izvršnog odbora za suradnju sa srednjom školom.

4. Suradnja sa Hrvatskom zajednicom računovođa Zagreb-kako bi nastavili našu dobru suradnju sa HZ-om računovođa Marija Kušić je rekla da trebamo organizirati seminar za naše članove i da to možemo ostvariti preko Hrvatske obrtničke komore koja može biti nosioc programa. Zlatko Ivošević i Marija Kušić će uspostaviti vezu sa Poduzetničkim centrom Valpovo koji nam isto mogu pomoći pri realizaciji seminara. Dogovoreno je da će Zlatko Ivošević i Marija Kušić dogovoriti sastanak sa ravnateljem Osnovne škole Valpovo gosp. Miličevićem i dogovoriti predavanje iz područja bankarstva za učenike osnovne škole.

5. Povećanje članstva Udruge i suradnja sa susjednim Udrugama-Marija Kušić je rekla da trebamo privući što više članova u našu Udrugu kako bi mogli što bolje raditi, pogotovo zato jer naša Udruga prima i nezaposlene i umirovljenike te sve ljude koji su imali ili još uvijek imaju veze sa računovodstvom. Suradnja sa susjednim Udrugama je vrlo dobra pogotovo sa udrugom Našice sa kojima zajednički organiziramo i idemo na izlet.

Točka 3.

Pod ovom točkom dnevnog reda za odlazak na skupštinu u Našice su se prijavili Marija Kušić, Dragan Vidošić i Marin Vuksanić te još jedan ili dva člana koji se prijave do petka 11.03.2011. godine kada se održava godišnja skupština. Za skupštinu u Požegi se prijavio Zlatko Ivošević a ostali članovi će se prijaviti tajniku Vidošić Draganu do 16.03.2011. godine, a skupština se održava 18.03.2011. godine.

Točka 4.

Marija Kušić je rekla da će slijedeći mjesec glavna tema biti Simpozij u Dubrovniku i putovanje na isti gdje bi predstavnici iz Slavonije išli autobusima.

Sastanak je završen u 19,00 sati.

Predsjednik: Marija Kušić
Tajnik: Dragan Vidošić